Wim Verlinden

“ WAT ONS ONDERSCHEID VAN ANDERE PERSONAL TRAINERS IS

JARENLANGE ERVARING OP TOPNIVEAU.

DIE KENNIS KAN JE NIET KOPEN DOOR EEN CURSUS TE VOLGEN

OF EEN DIPLOMA VOOR TE LEGGEN ”

WIM VERLINDEN


  • oprichter Bulls Gym
  • 20+ jaren ervaring als trainer
  • bondscoach belgische muay thai ploeg
  • black khan lesgever van de BKBMO
  • BLOSO trainer B

Na een kennismaking op latere leeftijd met Thaiboksen en Boksen omstreeks eind jaren tachtig, kreeg Wim Verlinden na enkele maanden actief al eerder "ongewild" de leiding over een kleine club genaamd de "heistse kickboxing". Toch gedreven om dit goed te doen ging hij zelf op zoek naar de beste trainers en trainingsmogelijkheden na op regelmatige basis te trainen onder Cor Hemmers in breda (NL), en enkele trainings -stages in Thailand kreeg hij in 1991 de kans zich te testen om zelf voor de belgische titel te strijden. Deze wedstrijd won hij op TKO in de 1ste ronde. Door allerlei onvoorziene omstandigheden kwamen er geen wedstrijden meer, maar de club was intussen uitgegroeid tot eentje met belgisch betere wedstrijdvechters. Door het meer gaan focussen op het trainerschap werden ook de successen groter. Vele belgische kampioenen werden gemaakt. In 1996 richte hij Bulls Gym  Berlaar op en het niveau werd alleen maar hoger waar hij enkele jaren later vele Belgische, Europese en Wereldkampioenen had gekweekt, waaronder ook zijn eigen Zoon Filip die topniveau bereikte en onder hem ook 2 Wereldtitels haalde. Naast dit alles is hij ook nog actief als bokstrainer en is hij sinds 2013 Bondscoach van de Belgische Nationale Muay-Thai ploeg waar hij ook al vele medailles mee wist te behalen op ettelijke Europese en Wereldkampioenschappen. 

OVER BULLS GYM LIFESTYLE


Bulls gym lifestyle is een onderdeel van Bulls gym gecreeerd voor personen die de voorkeur geven aan persoonlijke begeleiding i.p.v. in groepslessen.


Zeer geschikt ook voor mensen die de sport willen beoefenen om fit te worden en om zich te leren verdedigen zonder zelf "contact" hoeven te incasseren.

CONTACTEER ONS


Markt 68a

2590 Berlaar


T.  0498/33.91.13

E.  info@bullsgym.be

W. www.bullsgym.be

Copyright @ All rights reserved