Filip Verlinden

“ WAT ONS ONDERSCHEID VAN ANDERE PERSONAL TRAINERS IS

JARENLANGE ERVARING OP TOPNIVEAU.

DIE KENNIS KAN JE NIET KOPEN DOOR EEN CURSUS TE VOLGEN

OF EEN DIPLOMA VOOR TE LEGGEN ”

FILIP VERLINDEN


  • Meervoudig Wereldkampioen
  • 10+ jaren ervaring als topsporter
  • 10+ jaren ervaring als trainer
  • bondscoach belgische muay thai ploeg
  • black khan lesgever van de BKBMO

Filip Verlinden starte op de jonge leeftijd van 9 jaar al speels met thaiboksen in de club van zijn vader, afwisselend met af en toe wat voetbal en een korte periode van ijshockey en niets doen besloot hij op zijn 15 jaar (en ondertussen 105kg) zich volledig te focussen op het thaiboksen. 2 jaar later vocht hij zijn eerste wedstrijd op 78kg. Van daaruit volgde een jarenlange carriere in het thaiboksen met veel wedstrijden over heel de wereld USA, Japan, Korea, China, Thailand, Turkije...  wat ook resulteerde in het behalen van 1 Europese titel en 2 Wereldtitels.

Tot op heden vecht Filip op de grootste organisaties waaronder GLORY de grootste kickboksorganisatie van de wereld , waar hij als enige in de geschiedenis in maar liefst 3 gewichtsklassen vocht van zwaargewicht naar de 95kg klasse naar de 85kg klasse. En op een bepaald moment zelfs 2de stond geranschikt op de wereldranglijst.


Ook als trainer deed Filip door de jaren heen veel ervaring op als medetrainer van Bulls Gym en alsook fungeerde hij wereldwijd regelmatig als Coach voor de vele vechters van Golden Glory aka Hemmers Gym. Naast het geven van seminars op regelmatige basis, werd hij in 2014 door de belgische federatie gevraagd als bondscoach van de belgische nationale ploeg muay thai ploeg gevraagd sament met zijn vader.In 2015 werd hij nog een maand in miami uitgenodigd om als sparringpartner te fungeren voor UFC vechters Anthony Johnson en Vitor Belfort .

OVER BULLS GYM LIFESTYLE


Bulls gym lifestyle is een onderdeel van Bulls gym gecreeerd voor personen die de voorkeur geven aan persoonlijke begeleiding i.p.v. in groepslessen.


Zeer geschikt ook voor mensen die de sport willen beoefenen om fit te worden en om zich te leren verdedigen zonder zelf "contact" hoeven te incasseren.

CONTACTEER ONS


Markt 68a

2590 Berlaar


T.  0498/33.91.13

E.  info@bullsgym.be

W. www.bullsgym.be

Copyright @ All rights reserved