Benny Marien

“ WAT ONS ONDERSCHEID VAN ANDERE PERSONAL TRAINERS IS

JARENLANGE ERVARING OP TOPNIVEAU.

DIE KENNIS KAN JE NIET KOPEN DOOR EEN CURSUS TE VOLGEN

OF EEN DIPLOMA VOOR TE LEGGEN ”

BENNY MARIEN  • 20+ jaren ervaring als topsporter
  • gediplomeerd trainer KBVB
  • jeugdtrainer Bulls Gym
  • Gediplomeerde "personal trainer"

Ben Marien had er voor hij ooit in aanraking kwam met kickboksen al een hele voetbalcarriere opzitten. Gestart in de 1ste klasse bij KSK Lierse zakte hij met hun een divisie en speelde hij uiteindelijk 12 jaar in de 2de klasse bij ploegen zoals Turnhout, Denderleeuw, Capellen... na nog enkele jaren in 3de klasse bij bornem, schoten zelfs IJsland (Rekjavik) en Nederland (vvv) wist hij op het einde van zijn loopbaan alles samen toch nog 6 titels te veroveren met Houtvenne en Oosterzonen. Na succesvol de cursus voetbaltrainer te hebben afgemaakt bij de belgische voetbalbond probeerde hij het even als trainer bij Rita Berlaar , maar als zelf zijnde  een gedreven persoon (ondertussen al kennis gemaakt met de harde en gediciplineerde trainingen uit het thaiboksen) kon hij zich niet meer vinden in de "mentaliteit" van de voetbalwereld en stope hij er volledig mee. Op 40 jarige leeftijd en helemaal verliefd op de sport begon hij zich volledig te focussen op het Thaiboksen en na enkele jaren training resulteerde dit nog in enkele succesvolle wedstrijden, iets wat overal zeer gerespecteerd werd gezien zijn late leeftiijd.

sinds 2015 is hij 1 van de vaste trainers van de jeugdgroep bij Bulls Gym.

Ondertussen ook de microbe van het trainerschap te pakken nam hij al zijn ervaring van zowel het voetbal en het thaiboxen , ging zich verdiepen in oefeningen en circuittrainingen en ronde succesvol een cursus personal trainer af .

OVER BULLS GYM LIFESTYLE


Bulls gym lifestyle is een onderdeel van Bulls gym gecreeerd voor personen die de voorkeur geven aan persoonlijke begeleiding i.p.v. in groepslessen.


Zeer geschikt ook voor mensen die de sport willen beoefenen om fit te worden en om zich te leren verdedigen zonder zelf "contact" hoeven te incasseren.

CONTACTEER ONS


Markt 68a

2590 Berlaar


T.  0498/33.91.13

E.  info@bullsgym.be

W. www.bullsgym.be

Copyright @ All rights reserved