Aanbod

SET YOUR GOALS HIGH, AND DON'T STOP TILL YOU GET THERE.  

PERSONAL TRAINING

Persoonlijke begeleiding heeft natuurlijk veel voordelen, je traint 1 op 1 en gedurende de hele training word de aandacht enkel op JOU gevestigd. Dit heeft natuurlijk als logisch gevolg dat je veel sneller vordering zult maken en elke training binnen de haalbare grenzen kunt afwerken m.a.w. je zult niet nutteloos staan slabakken maar zeker ook niet overtrainen.


Onze specialiteit is natuurlijk jou in conditie brengen door Boks of Thaiboxing gebaseerde trainingen, waarbij we je de technieken correct aanleren. Tenzij je meer de voorkeur geeft aan een algemene kracht en conditieworkout dat is geheel u beslissing.


Het is al meermaals bewezen dat Boksen en Thaiboksen een complete workout is die buitenom gewoon op een leuke manier fitter worden ook veel voordelen met zich mee brengt zoals , zelfvertrouwen kweken, jezelf leren verdedigen (ook vrouwen), ontstressen ...

VOEDINGSADVIES

Dankzij onze jarenlange ervaring in sport en zelfs topsport weten we ondertussen echt wel wat en hoe je moet eten om gezond en fit door het leven te gaan.


Heb je een doel om gezonder te gaan eten om je beter en energieker te voelen ? of zou je graag die enkele kilo's overtollig vet kwijtspelen ? dan kunnen we je natuurlijk tips , advies en eventueel begeleiding bieden.
WORKSHOP

Teambuilding met je bedrijf of met een groep vrienden , initiatielessen voor scholen, jeugdbewegingen, bedrijven, 

sportdag op school of voor verenigingen, demonstraties,

lessen aan sportclubs (bv voetbalploegen) voor algemene verbetering van vertrouwen en conditie op een andere manier,

enz....


Ter plaatse of op onze eigen locatie. Wij zijn voorzien van alle materialen en ruimte om jullie in een veilige situatie een deftige en leuke kennismaking met het Boksen of Thaiboksen te bieden.

OVER BULLS GYM LIFESTYLE


Bulls gym lifestyle is een onderdeel van Bulls gym gecreeerd voor personen die de voorkeur geven aan persoonlijke begeleiding i.p.v. in groepslessen.


Zeer geschikt ook voor mensen die de sport willen beoefenen om fit te worden en om zich te leren verdedigen zonder zelf "contact" hoeven te incasseren.

CONTACTEER ONS


Markt 68a

2590 Berlaar


T.  0498/33.91.13

E.  info@bullsgym.be

W. www.bullsgym.be

Copyright @ All rights reserved