Contact

SET YOUR GOALS HIGH, AND DON'T STOP TILL YOU GET THERE.

CONTACTFORMULIER


1. Hoe info aanvragen ?

Vul het naaststaande formulier zo volledig mogelijk in, bij de optie "Bericht" beschrijft u uw vraag en/of uw doelen. Wij proberen u via u opgegeven e-mail zo snel mogelijk terug te antwoorden.


2. Hoe kan ik afspreken ?

Wenst u een afspraak te maken voor een personal training of dergerlijke dat kan ook via dit formulier , beschrijf rond welke periode van de dag u wenst te trainen en welk soort training u wenst te genieten en we mailen u z.s.m. terug om een afspraak vast te leggen.


3. Tarieven ?

Daar we werken op gepersonaliseerde trainingen afgesteld op ieder zijn eigen doel en voorkeur, dus deze daarmee heel uiteenlopend kunnen zijn kan u best ook voor info over de tarieven het formulier invullen met daarbij een beschrijving van wat uw doelen en wensen zijn zodat wij u zo spoedig mogelijk kunnen terugmailen met een idee wat de prijs zal bedragen.


 
 
 
 
 
 

OVER BULLS GYM LIFESTYLE


Bulls gym lifestyle is een onderdeel van Bulls gym gecreeerd voor personen die de voorkeur geven aan persoonlijke begeleiding i.p.v. in groepslessen.


Zeer geschikt ook voor mensen die de sport willen beoefenen om fit te worden en om zich te leren verdedigen zonder zelf "contact" hoeven te incasseren.

CONTACTEER ONS


Markt 68a

2590 Berlaar


T.  0498/33.91.13

E.  info@bullsgym.be

W. www.bullsgym.be

Copyright @ All rights reserved