Bulls Gym Berlaar, Muay Thai , Boksen, Kickboksen, Personal Training, Prive les Thaiboxing, Prive les Boksen, Prive les Muay Thai
About

ABOUT US

Bulls Gym Berlaar is een sportvereniging waar men ringsporten zoals Thaiboksen (Muay-Thai),Kickboksen,Boksen kan aanleren en beoefenen op recreatief of wedstrijdniveau. in functie van het verbeteren van de algemene conditie, zelfvertrouwen, zelfverdediging, coordinatie, flexibiliteit .... kortgezegd een complete workout op een leuke manier !

WHY CHOOSE US

Bulls Gym kan gerekend worden tot een van de meest vooraanstaande en gerespecteerde vechtsportgyms in Belgie

 

Opgericht als één van Belgie's eerste thai-kickboxingclubs door trainer Wim Verlinden omstreeks 1988 toen als "Heistse Kickboxing" en omgevormd tot "Bulls Gym Berlaar" in 1996 zijn wij ondertussen al een sportclub met bijna 30 jaar ervaring die door de jaren heen steevast op wedstrijdgebied nationaal en Internationaal vele goede prestaties heeft geleverd door het halen van ettelijke Belgische, Europese en Wereldtitels. Wat maakt dat we niet alleen omringd zijn door wedstrijdsporters op een hoog niveau maar ook door trainers , hulptrainers en helpers met ongeevenaarde ervaring en kennis, wat wij toch van groot belang achten in het leiden van een training voor zowel jeugd als recreanten.

GALLERY

Lierseveldstraat 99

2560 Nijlen

Tel: 0495/54.32.54

E-mail: info@bullsgym.be